Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bedrukte Prodir DS7 pennen

Bedrukte Prodir DS7 pennen

Met de Prodir DS7 pen heeft u de winnaar van de ‘The Promotional Gift Award’ in huis! Het model van de pen straalt sierlijkheid, moderniteit en een eigen identiteit uit. De Prodir DS7 pen heeft een drukbutton midden op de pen, die behalve voor effectiveit ook nog eens voor een goede aansluiting bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie zorgt. U kunt door de drukbutton makkelijk details toe te voegen in bijvoorbeeld een bepaalde kleur, waardoor de huisstijl van uw bedrijf nog beter uitkomt. Naast de keuze van het type pen en de kleur kunt u er ook voor kiezen om de pen te voorzien van een satin of standaard punt en heeft u de keuze uit een hervulbare zwart of blauw schrijvende vulling van 1 of 1.4 mm. De Prodir DS7 pen heeft daarnaast een Floating Ball schrijfsysteem waardoor u soepel en comfortabel met de pen kan schrijven!

Prodir DS7 pennen met logo

De Prodir DS7 pen is een voorwerp wat consumenten snel ergens mee naartoe nemen of uitlenen waardoor uw bedrijf veelvoudig gepromoot wordt. Het is mogelijk de Prodir DS7 pen op verschillende plekken te bedrukken om uw bedrijf nog meer te laten opvallen. U heeft de mogelijkheid de Prodir DS7 pen te laten bedrukken op de clip, naast de clip, aan de andere kant van de clip op de dop en op de houder rondom de pen. Bovendien kan u de Prodir DS7 pen tot wel 4 kleuren bedrukken!

Prodir DS7 pennen bestellen

Prodir is een Zwitsers bedrijf wat bekend staat om haar hoogwaardige kwaliteit. U kunt de Prodir DS7 pen al bij ons bestellen vanaf 500 stuks. Bent u benieuwd naar hoe uw bedrukte Prodir DS7 pennen er uit komen te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Het kleurenschema en de bedrukking kan u helemaal aanpassen naar de wensen van uw bedrijf. U kan kiezen uit verschillende uitvoeringen zoals frosted, matt, transparent of gepolished frame. Met een Prodir DS7 pen kiest u altijd voor kwaliteit!