Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Prodir QS balpennen

Bedrukte Prodir QS pennen

Met de Prodir QS pennen heeft u verschillende winnaars van ‘The Promotional Gift Award’ in huis! Prodir is een bedrijf uit Zwitserland dat bekend staat om haar innovatie en hoogwaardige kwaliteit. De functionele Prodir QS pen heeft door de speciale productietechniek een opvallend 3D design. Het iconische en compacte oppervlakte maakt het moderne design compleet. De Prodir QS pen heeft een innoverend 3D drukoppervlak en de pen is tot wel 4 kleuren te bedrukken. Met de Prodir QS pen heeft u de keuze uit verschillende frisse en zakelijke kleuren. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een hervulbare blauw of zwart schrijvende vulling.

Prodir QS pennen met logo

De Prodir QS pennen zijn een luxe reclamedrager met een hoge succesfactor. Door de comfortabele schrijfeigenschappen en lange levensduur zal uw logo en bedrijfsinformatie gedurende een lange periode veelvuldig onder de aandacht van uw doelgroep komen. De vernieuwende en elegante vorm van de Prodir QS pennen maken de pen herkenbaar en authentiek. De Prodir QS pennen hebben een smalle en praktische clip waarmee ze vrijwel aan alles eenvoudig vastgemaakt kunnen worden. De Prodir QS pennen zijn tot in het kleinste detail memorabele balpennen.

Prodir QS pennen bestellen

Prodir is marktleider als het gaat om kwaliteitsbalpennen in het hogere prijssegment. Door het indrukwekkende uiterlijk weet u zeker dat de Prodir QS pennen een uitstekende keus zijn voor uw bedrijf. Het bedrukken van de Prodir QS pennen is al mogelijk vanaf 500 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Prodir QS pennen er uit komen te zien? Vraag dan een vrijblijvende digitale proef aan. Alle mogelijkheden van de Prodir QS pennen zorgen ervoor dat u een pen kunt samenstellen die perfect aansluit bij uw organisatie!