Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Prodir DS3.1 balpennen

Bedrukte Prodir DS3.1 pennen

De Prodir DS3.1 pen is een geëvolueerde versie van de Prodir DS3. Prodir is een bedrijf uit Zwitserland dat bekend staat om haar innovatie en hoogwaardige kwaliteit. Het belangrijkste onderscheid tussen beide modellen is het mechanisme. De Prodir DS3.1 pen is uitgerust met een flexibel en nieuw soft twist mechanisme en is daardoor soepeler, comfortabeler en duurzamer in gebruik. Daarnaast heeft de Prodir DS3.1 een grotere clip dan het DS3 model. Uiteraard zijn de DS3 kenmerken in de nieuwe uitvoering duidelijk aanwezig. Zo heeft de Prodir DS3.1 nog steeds een gebogen clip en heeft u de mogelijkheid de pen te voorzien van een kleurrijke ring. Met 4 drukposities en 17 standaardkleuren kiest u met dit model voor perfectie in elk detail. Naast de keuze van de drukpositie en de kleur kunt er ook voor kiezen om de pen te voorzien van een standaard of satin punt. 

Prodir DS3.1 pennen met logo

De Prodir DS3.1 pen is een luxe reclamedrager met een hoge succesfactor. Door de aangename schrijfeigenschappen en lange levensduur zal uw logo en bedrijfsinformatie gedurende een lange periode veelvuldig onder de aandacht van uw doelgroep komen. Zoals bij alle Prodir pennen zorgt ook bij de Prodir DS3.1 het Floating Ball schrijfsysteem voor een bijzonder schrijfgevoel. De Prodir DS3.1 biedt u meerdere opties betreft de bedrukking van de pen. 

Prodir DS3.1 pennen bestellen

Prodir is marktleider als het gaat om kwaliteitsbalpennen in het hogere prijssegment. Met Prodir kiest u voor de allerbeste materialen en lang- en soepel schrijvende vullingen. De Prodir DS3.1 bedrukken is al mogelijk vanaf 500 stuks. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Prodir DS3.1 pen er uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan. Met de Prodir DS3.1 pen weet u zeker dat u een pen in huis heeft die perfect aansluit bij uw organisatie!